Måndag 21Juli

http://www.danceconnection.tv/index.php/Bekijk/?V=899

Där har ni en länk på hur sjukt grymt det var på Black2008. Det "fina" språket ni hör henne prata i början på filmen
är Holländska. Fan vad allt går bra nu. Stortrivs på jobbet, lägenheten snart, ska träffa A.S på torsdag, drar till Dalarna med K och gänget i helgen. Jaa, lite mer pengar skulle ju inte skada..Men vafn man kan inte få allt!


Jag e´ int bitter!

Måndag 14juli

I left my hart in Amsterdam ArenA

Så nu är man "äntligen" hemma från Amsterdam. Man fick en försmak av landet när vi tog taxin från flygplatsen till vårat hostel. Taxichauffören dunkade på house medans han förklarade att han var på sensation white föra helgen. Varenda liten butik i amsterdam körde techno... t.o.m supermarkets. Antingen så kör dem något sånt för att det var Sensation och Dance Valley eller så gillar de bara musiken :D

På lördagen var det iaf SENSATION BLACK 2008 i Amsterdam Arena. Vi anlände strax efter 23 efter en något förvirrad tågresa. Men följ-massan-klädd-i-svart-strategin funkade hur bra som helst. Vakterna var lite fundersama på vad mina uvfärger vad för något. De har tydligen inte sånt där.
Svenskarna<-- Färgen jag har på bilden

När man var på väg upp för trapporna på den enorma arenan och man hörde musiken bli högre och högre då visste man att man var där på riktigt. Det första man såg när man gick in i själva arenan var bara ett stort svart hav av människor.
     

De har gjort så man måste köpa kort laddade med pengar innan man går in, tänk dig kontantkort.
Sen inne så går det runt folk med ölvagnar så man slipper gå och köa till en bar. Men självklart hade de barer för de lite
starkare sakerna typ Go Fast som gick lika snabbt ner som namnet. Var inte så mycket droger som jag hade förväntat mig. Men rätt kul när ett gäng tappar några färgglada tabletter på tåget på vägen in och sedan tar upp ett par nya ur en ask och äter de som tablettgodis. Kan ju vara minttabletter... Men tror inte det.

 <-- The manet is coming to get you   <-- The Fire Fairy is descending

Runt 6snåret tyckte vi iaf att det var dags att börja röra sig hemåt. Problem vill man inte ha när man är så sjukt schleten och bara vill hem o vila. Vad är det första som händer på tågstationen??
Problem 1: Automat jäveln tar inte visa kort och eller mynt...
Lösning: Vi tar och frågar personalen hur man kommer hem

Problem 2: Hur tar man sig hem...
Lösing: Vi ska ta ett annat tåg som går om en halvtimme och sedan byta till buss

Och slutligen problem 3: Vi möter upp två Californies (jänkare) som ska åt samma håll. När vi går på det proppfulla tåget
och dörrarna stängs ser vi de stå kvar ute och vinka frenetiskt att de är fel tåg. hinner vi ut? Nej...
Lösning: Hoppa av på nästa station, vänta en halvtimme på nästa tåg, åka till ingemansland och ta bussen därifrån.

Hemma lagom till 8 så får vi iaf våran välförtjänt sömn. Kommer lägga ut en länk till Efterfilmen så fort den kommer, håll ut!

10juli Torsdag

Om mindre än 24h är jag i Amsterdam. Fy fan va skönt det ska bli att lämna regniga Svea och bara dra iväg
o party all the time. Dock blir det bara under helgen men men underbart är kort. Tänkte dra upp till vällingby och växla lite och kolla in ett par svarta skor. Humm undrar om det finns svarta foppatofflor. Ha fyfan va ohett de skulle vara. Jaja
vi får se vad förorternas förort har erbjuda. Problemet är att jag inte får lön förens den 15e... och studiebidraget är long gone. Klarar man sig på 60euro??
 
Ja, jag är en sån människa. Hoppa runt som kängurus på LSD hela kvällen och känna musiken  pulsa som små bomber i bröstet. Its the Shit. Problemet är sen när man går ut i den svenska clubvärlden att inget kommer i närheten.
Det blir inte mer än ett okej. Får se om Sensation 2008 får mer än fyra toasters av fem när jag komme hem. Men med upplägget de har så borde det vara en barnlek. Helt sjukt vad jag längtar!

Om du klagar över min musiksmak kommer jag skicka kaninen på dig!

Tisdag 8juli

Jag pratade med en viss person idag.

Söndag 6juli

Underbar helg. Jobbade dock hela fredagen
Stog vid Drottningatan halva dagen. Turister... bara för att man bär uniform så kan man alla språk i världen
och har en inbyggd GPS i huvudet så man kan pinpointa alla gatuadresser. Stog med en italienska i 10min och försökte
förklara på engelska att jag inte kunde ett ord italienska. Det var sjukt varmt...
kom väll hem runt 23 (jätte trött)
Så det var den fredagen :p Snackade lite med F om jobbsituationer och nolltolerans också. Hoppas allt löser sig.
Lördag
Uppvärmning inför sensation på Garbo. Men först drog vi och badade i huvudstabadet. Men det var sjukt kallt i luften. Faktiskt inge vidare glasa o schteka sol...Men väl hemma hos V så blev de bättre
Patte in da house                                                       Runt 4tiden

Drog iaf vidare till Garbo och värmde lite inför BLACK nästa helg. Vakten och jag blev inte helt tjenis när han såg att
jag hade ett linne.
-Har du inget annat i din garderob eller?
-Det har inte vara ett problem med linne för!
-Nej men till nästa gång så får du ha tshirt eller skjorta!
Han kollade lite extra på mig den kvällen för att få en anledning att kasta ut mig. Haha inte som att det är stureplan direkt, sen är det så sjukt varmt att dansa hela kvällen då är ett linne bäst. Blev en sjukt bra kväll.
Vaknade upp vid 12 snåret på Söndagen av V traskade runt i lyan. Mötte upp gänget nere vid solnafontänen och glasade där halva dagen. Purfekta (stavar fel med flit) bakisdagen.


Börjar tröttna mer och mer på folk nu. Verkar som man inte kan lite på en käft. Till och med dem man verkligen inte trodde var sådan...Fy...

(Djur dont love mit get) spelas just nu :D

Still the third

hittade lite härliga bilder från lumpen. Hade helt glömt dem. Visst är det sjukt kul att hitta bortglömda bilder på
datorn?!
Min grupp             En tur genom stallet           mmm.. jag vet!

Sitter på tuben och taggar upp           Jag är med på TV           Combat 2000

          
Lumpen är för lumpare som golf är för golfare. Om man inte gjort/spelar så förstår man sig inte på det.
Därför kan vi som gjort det berätta en massa anekdoter om hur jävligt det var på min tid osv

Torsdag 3Juli

Äntligen lite sol

Så nu är Juli-schemat fixat. Sista lediga dagen idag. Sen blir det till att jobba som en liten gnu. Går ut stenhårt med ett
14h pass imorgon. Men ledig lördag, söndag iaf. Ska ut och pressa lite i solen nu innan jag drar in till stan och fikar lite vid vattnet och köper M´s biljetter till Mondaybar på Berns. Får fan passa på att njuta av solen medans man kan i detta "landet som solen glömde"
Pratade lite med A igår med. Han komer snart hem från sin resa till Sydamerika. Väntar mig en massa foton på chocharitas och massa grymma badstränder. Nästa gång hänger jag på ;) Fast han missar jue det grymma vädret här i Sverige. 28grader i skuggan, en romcola kostar 15spänn. Kan ju inte klaga. right? Kollade upp flyget till Umeå igår också. Fan en enkel resa kosar över tusen spänn, sitter deras kassörer i en randig overall med mask och kofot eller? Känns nästan som det. Fast lär hitta billigare om man tar sig tid och letar ordentligt. Får kolla upp det ikväll. Nej nu missar jag dyr soltid. Byeh byeh

Syskon...



Mmmm alla vi som har syskon känner igen oss. Eller hur?! Haha kanske bara jag som har en väldigt
vriden humor men Will gör så sjukt bra roller. Här är iaf filmen som måste ses i sommar.
Vem hänger på?

Haha tänker på syster min vid guacamole biten!