Söndag 5 juli

The Greenlund!

En heldag på grönan, kan de bli bättre? Kan iaf säga att man vet vad man vill ha nu. haha inte bra när man stirrar ilsket på alla par som står o myser i köerna.

Mötte upp solna-gänget vid grönan vid 14tiden o åkte därifrån 10h senare. Självklart så bestämde sig vädret för att visa sig på sin bästa/blötaste sida. När det inte var 30grader varmt i skuggan så tömde gudarna vattenhinkarna över oss.
       


Vi åkte typ allt UTOM insane och frittfall. De är något jag ALDRIG kommer åka. Om det var meningen att människan skulle vara uppe i luften hade han/hon givit oss vingar. Men så kul har jag inte haft på länge, svårt att glömma packade norrlänningarna som hade dödsångest över att åka kvasten aka malins hus ;)
"Jag ska lära dig åka kvast jag!" som blev vårat motto under kvällen.

Efter grönan blev de pre/afterparty hos fröken D. Vid 6 på söndag morgon bestämde vi oss att gå ut och sola i fotbollsparken. Haha smidig som man är så sumpar man mobilen någonstans. Självklart på ljudlös så man inte hörde ett smack vart den låg. Men med hökögon och hörsel som en batman hittade jag den. Så vid 9 kom man i säng.

Nu är det dags att slagga. är 6-15 vecka. Så räknar inte med sol, man vill ju inte bli brun lixom. Men blir skönt att ta en sväng till gymet. Kommer ha gått ner i styrka som F*N. Men bara köra på :D

Fredag 3 juli

Nu är sommaren äntligen här. Vad innebär sommaren? Jo, SCHTEEEEEK!

Äntligen så har solen visat sig. Började nästan tro att den deserterat till andra sidan klotet. Synd bara att jag
slutar jobbet 21 hela den här veckan. Självklart så kommer det regna till helgen. Men Grönan och MCputs står på listan.
Mer problem med att sluta 21 varannan vecka är att gymet fått sommartider och stänger 21... Något tåjt om tid!

Men får bättra på kondisen och springa runt våra "vacka" sjöar. Där finns även ett utomhus gym med lite stockar och sånt man kan roa sig med om man har lust. Så varannan veckar blir det nautilus och varannan sjöarna. Flopp eller topp?? får se till sommaren. Men bättre kondition är inte helt fel. Känns inte helt okej att vara helt slut när man tagit några snabba steg över ett övergångsstället för att inte få en ford till högerben. Nu kanske mar orkar en helkväll på Mondaybar kryssningen i sommar.
Fast kommer se ut som en en jäkla flugsvamp. Blek och röda prickar över hela kroppen pga av de j*vla myggen som tagit utomhusgymet som modersbas. Man ligger på en hård träbänk och pressar. När plötsligt månen skyms av ett svart, surrande moln. 
självklart har de räknat ut att man ligger på sista repetitionen och det tar några minuter att lyfta upp vikten. Likt bina i en disneyfilm så intar de attackformation-cirkel och man är chanslös.
   
löt





Har inte tränat på typ en månad. Får sån sjuk träningsångest. Men nu är gaddningen klar, tog 3*3h +ingen solning och träning på minst en månad. Men lätt värt. Så som tack för att du läser just detta inlägg får du en glimt av den.
    2veckor 2veckor


Sen lite småpill med färg som lossnat (shit vad konstigt det ordet är att skriva) Kan lova .att den gjorde ondare än Pegasus. Ryggraden
är väldigt känsligt. Till dig som inte ser vad det är så är det Cerberus, den trehövdade hunden.  Nej nu ska jag ta en tur runt sjön.