Måndag 14sep

Sinuit


Bihåleinflammation.
Var hos farbror Doktor i helgen. Nu vet jag varför man mådde så dåligt. Har bihåleinflamation. Det är när hålorna i ansiktet blivit infekterade under en förkylning. Men fått lite medicin mot det nu så ska väll förhoppningsvis bli bättre. Om det inte blir det så får man åka in och spola rent. Yuck! Det vill jag nog inte vara med om...
 


Mer bilder

Var och jobbade på RK i torsdags iaf. Var kul att träffa några gamla kollegor och känna av lite sann RKspirit.

Som ni ser så är det bara jättar som jobbar där. Måste erkänna att jag saknar dem lite grann. Tur att man kan jobba lite extra där då o då så man inte tappar kontakten.
Sen så är det dags att planera julen. Förra året lade jag ut julgransklädningen på entrepenad...

Hittade som tur rätt billig hjälp.
Nu när man har lite tid över så surfas de rätt mycket på ikeas hemsida och planeras en hel del för lyan. Har mycket ideer men sen vet man inte om det är eller kommer bli snyggt menne... Får ta en briefing med min planeringspersonal och gå genom lite ideer.

Ser ut såhär i vardagsrummet nu. Lovar att ta en ny bild om ett år och se om de är något skillnad. Pratade med syster idag via Skype. Hon lovade att lägga upp lite mer filmer och bilder på sin blogg. Sjukt kul att läsa hur hon har det. Saknar henne lite kanske. Får åka förbi en sväng och hälsa på helt enkelt.


Tisdag 8sep

Lite musik att lyssna på medans man läser/skriver.







Sjuk...Fan vad jag hatar att vara sjuk. Har varit borta från jobbet en vecka nu. Nu har Sverige fått noja över något som heter       AH1N eller svininfluensan. Får se om ett par år om de var värt alla dessa skriverier! Fast ännu värre...tre veckor borta från gymet. Ni som tränar vet hur en veckas frånvaro känns... Har gått ner från 75 till 69. Får ta igen när jag blir bättre. Fast har fått en del gjort här hemma. fyra tvättar och målat klart andra lagret i hallen. Måste bara hitta en hatthylla i afrikansk-stil, säg till om du har en liggande på vinden. Sen står sovrummet på tur.

Skönt att allt är bra (förutom att man är sjuk) nu iaf. Allt går på som det ska med jobb och allt. Bara sig själv att ta hand om. Imorgon fyler L 23år. Ska ut och fira henne på fredag. Hoppas man är helt frisk då så man kan dansa några steg iaf.
Haha hon är helt underbar. Hon kom förbi efter jobbet och hade köpt lite medicin. Men jag tror att det beror på att jag är en riktigt motivationshöjare. Alla säger att de måste jobba mer när jag är med ;)

Finns verkligen inget mer att skriva nu när allt är bra. Förutom det man gjort och vilken färg ens favvo tandkräm har...Vit?