Onsdag 4juni

Så nu har äntligen efter-kryssnings-hypen lagt sig (tog bara två dagar) Så vad hände denna helg of mayham?
Jo, kanske ska börja med att förklara vad Mondaybar kryssningarna är för något. MB hyr en stor jävla optemistjolle (tänk dig en tallinkbåt) Där de hyr en en massa DJs som kör "techno" från morgon till kväll.
http://www.youtube.com/watch?v=hSJoJ9UPxL0 

Fredag:
ja...kommer inte riktigt ihåg hur fredagen började men på eftermiddagen träffades utz-utz crewen upp utanför åhlens. Samt några utbölingar från de nordliga trakterna. Vi drog vidare till terminalen där vi träffade M och hennes kompisar. Kändes lite konstig att träffa henne efter så här lång tid. Men jag tänkte "ee, vafan. Det är party"
Vi drog in och slängde upp våra grejen i hytten sen vidare till buffen för att käka. Då fick vi reda på någon hemskt. Värre än att de återupplivat hanHitler och gett honom koderna till världens kärnvapen. Drickan ingick inte i buffen... Vilken insane, twisted, mad man of evil skapade dena ide??? Drack bara en öl i ren protest och de fick bara 8% i dricks.
Muahahaha whos got the power now, huh bitch!
Efter det blev det en mysig timmes köande i taxfree-shopen. De är verkligen jätte kul att stå i kö. 
                                                             (Rekonstruktion)...

Nu jävklar, nu satt vi i hytten och festen kunde börja.
Runt 00 snåret drog vi upp till dansgolvet för att känna på trycket. De hade schystaste linan första kvällen, Brennan Heart och Technoboy bland annat.

Där röjde vi hela kvällen. Hittade en gammal lumparpolare ztudsa runt på golvet som en kängeru på lsd också.
Kul att se han efter typ 1½år. Blev sjukt hett senare på kvällen, runt sovdags (06)men det är en annan historia som jag inte tror ni är intresserad av att höra ;)
Lördag:
Vaknade upp sjukt gossugen vid 10snåret. C och G väckte oss och frågade om vi ville med på frullebuffen. Fast vi var lite trötta så vi *host* somnade om. Runt någon tid jag inte har en anning om bestämde vi oss iaf att dra ut på sundeck och schteka lite i solen och dansa.

Där hittade vi en utslagen P på marken. Samt övriga av utz-utz crewen. Blev utfrågad av S vad som hade hänt under kvällen. Hade inte sett dem sen vi gick på båten.
Vi bestämde iaf att vi skulle gå av i Estland ( kan man strycka det landet man måste ha besökt innan man dör)
Var sjukt mycket fräschare än jag hade trott. De var fan designade hus överallt. Låt mig inte börja prata om deras övergångsställen... Som hämtat ur en starwars film.
<------ Go medevil in Estonia
Var inte alls lika bra drag den här kvällen på båten. De bästa DJs hade redan kört. Men det var 1000ggr bättre än en utekväll i stan. Rätt folk och rätt stämning är oslagbart. Här dyker ytterligare en lucka upp där jag inte minns så mycket mer av kvällen...
Söndag:
Ashit, a shit. Klockan var 9. 10 skulle vi vara av båten. Men jag ligger ju så jäkla skönt... vill verkligen inte röra mig ur fläcken, allt är helt perfekt. Menmen, inget varar för evigt. Sa hejdå till sällskapet och väntade in P. Vi två drog vidare till N där den ultimata bakissöndagen utspelade sig. A hade ny frisyr. Kände inte igen henne alls. Var tre steg på väg att gå fram och presentera mig. Vi drog iaf till Sumpans FoodCourt (Bääästa) där vi köpte bakismat. P börjar helt plötsligt digga musiken. -Åh hör ni musiken, snart börjar den dra igång!
Vi andra kollade på varandra som om han pratade Uzibekanska. Vad fan snackade killen om...
Efter en minut så kollade han runt, fan musiken drog aldrig igång. Han börjar asflabba. Det var kebab slicern han trodde var upptempot på en låt. Ja, säger inte det allt? Man lämnade en liten bit av sin själv kvar på båten. Man måste ha upplevt det för att förstå. Lite som att träffa Jesus.
Dagen avslutades med att alla drog till Golfängarna där K och S satt och solade. Kastade frisbee och lirade lite fotboll. It was the best.


Näst sista skoldagen imorgon. Fan va härligt. Sen blir det jobba hela sommaren, lite mindre härligt. Men måste ha cash. Åker ju med M och C till Amsterdam snart. SENSATION BLACK

Simma lungt


Kommentarer
Postat av: Jag.. Matte

Notera på bilden från Estland så ser man rena industriområdet i bakgrunden. Designade hus va...

2008-06-04 @ 23:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback