1feb-1mars

Vart ska jag börja? Jo, pluggar nu till idrottslärare. Började 7januari och jobbar på Åhlens var tredje helg.
Allt rullar på som det ska nu, har precis börjat träffa en super söt tjej (B) Lite komplikationer är det men förhoppningsvis löstes dem idag. Allt känns sjukt bra.

Var i Texas, USA hos släkten under Februari månad. Här kommer en liten resume.

Dag 1- Landade i 15gradig värme och sol/molnigt väder. Det är regnperiod i Texas. Fast åkte ju inte
dit för värmens skull. Det första som slog en var att garaget där man blev hämtad av min farbror, var som en scen ur MTVs Cribs. Escalade efter Hummer stog parkerade fint uppradade bredvid varandra.
Vi skulle leta upp ett ställe att äta och körde förbi Tool Mart. Där gick ett femtital mexikanare runt på parkeringen och letade jobb. Så fort en bil stannade samlades alla mexikanare runt den som ett gäng zombies som hittat en tjockis i rullstol. Dagen slutade rätt tidigt då man knappt sovit någonting.

Dag 2- Stor shooping. Hittade ett riktit grymt texas belt buckle. Ju större desto mer man är man ju. Sen åkte vi in till
downtown och kollade på en NBA match.
så här spelar man basket


Dag 4- Mera shopping. Köpte fem tröjor. Deras shopping mall är gigantiskt. Så onödigt stor att de har en isrink mitt i centret. Tänk er solna centrum gånger 10. Amerikanarna skäms inte heller. Det är inte ovanligt att se en blåklädd, 120kilos full tingelingutklädd tjej åka runt på isen. Som inte ens kan åka skridskor...

Dag 5- Systers födelsedag.

Gick ut hela släkten och firade syrran. Fick den stora äran köra hem. Dock så får man köra onykter i Texas.
Deras tankesätt går ungefär; Om du är tillräckligt nykter att hitta till bilen är du nykter nog att köra hem. Känns dock lite onödigt att dricka, köra hem i en monsterbil på 8 filig motorväg.


Dag 6- gick vi på bio. Man betalar utomhus i ett litet bås sen får man gå in och sätta sig vart man vill. Så det är inga bestämda platser som i duktiga sverige.
I will hold your purse in public. I will not complain when the apartment smells like vanilla. I will watch your vampire series. But first i will drive the car om my choice.

Dag 7- Kick off. NFL super bowl finalen mellan Colts och vårat lag Saints. Helt sjukt underbart att få se en final live. En sekund reklam kostar 90 000 dollar. Det blir 20 000 000:- för 30sek reklam. Så inte direkt små summor som är i spel.





Saints vann såklart!!

Dag 9- The shooting range. Självklart så är att åka och skjuta en grej man måste göra om man är i Texas. Fick till och med syster till skjutbanan. Där hon fick lära sig av en marin corps hur man skulle skjuta. Vi normala valde vanliga måltavlor och syster valde... ja... terroristen


Dag 10- Var på ett annat shopping mall och provade 3D-TV. Var hur grymt som helst. Måste köpa mig en sån jäkel! Snart Valentines day. Det är en stor helgdag i USA. Vart man än går får man en hjärtformad nalle upptryckt i ansiktet som säger "I wove wou" vad puttinuttigt...

Dag 11- En annan grej man måste göra i Texas är att besöka NASA. "Houston we have a problem"
Där ligger nämligen Space Station där allt fixas inför alla rymdresor.


Det var väl en väldigt kort resume av vad man gjorde. Orkar inte skriva i detalj allt som hände men... ja.

Föra veckan var jag även på Officersutagningen. Gjorde fysterna och militära högskoleprovet. Fysen gick bra även fast jag var sjuk. fick 400/500p. MHS dock... det var ingen lek. Om det står
2   4   6  8   X.  Så skall man lista ut vad X är. (i detta fall 10) Men deras var 2   17   2332   56239   X.
Lixom WTF. Sen har man 10sek på sig att lista ut vad det är. Inte en chans att man hinner dra igenom 17ans gångertabell i huvudet på 10sek. Men det går som det går. Hoppas jag går vidare till steg två. Då får man träffa psykologen och sitta och bli grillad av två officerare. Väntar med spänning!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill veta mer om den där supersöta tjejen!

2010-03-03 @ 00:28:57
Postat av: Mallan

Jaaaaaaaaaaaa, en uppdatering

2010-03-03 @ 20:48:42
Postat av: Pontus

Hur gick provet? Blev du godkänd?

2010-04-01 @ 11:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback